Disclaimer

TV-Kantine.nl is onderdeel van het bedrijf New Day Media. New Day Media is gespecialiseerd in conceptontwikkeling en het realiseren van online concepten.

Introductie

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Dit laat onverlet dat er aan de op de website vermelde informatie geen rechten kunnen worden ontleend. TV-Kantine.nl geeft nadrukkelijk geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit van de vermelde informatie. Wij verzoeken u daarom bij twijfel contact op te nemen.

Gebruik website

TV-Kantine.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de TV-Kantine.nl website.

Externe links

De TV-Kantine.nl website bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. TV-Kantine.nl kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

Intelectueel eigendom

TV-Kantine.nl heeft op geen enkele manier verband met RTL Nederland en heeft enkel als doel u als bezoeker te informeren. Alle video’s op deze site zijn enkel embedded door YouTube. Deze rechten liggen dus ook bij YouTube.

Het beeldmateriaal, welke geplaatst is op TV-Kantine.nl is eigendom van RTL Nederland. De rechten van dit materiaal berust compleet bij hen.